Fortnite Big Bang canlı etkinliği oyun için "yeni bir başlangıç" olacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Fortnite Big Bang canlı etkinliği oyun için
sızdırılmış kaplamalar ve yükleme ekranları Bu sabahki güncellemenin ardından oyun dosyalarında belirmeye başladı Epic’e göre bu, oyun için “yeni bir başlangıç” anlamına gelecek ve Fortnite Bölüm 4 Sezon OG ile Fortnite Bölüm 4 Sezon 5 arasındaki boşluğu dolduracak İkincisinin görünüşte doğrulanmış olması ve müzik enstrümanları ile lastiklerin yer aldığı tanıtım görseli ile Big Bang etkinliğinde şu ana kadar söylenen her şeyin yer alabileceği görülüyor Epic Games’in sahip olduğu tek şey bu söz konusu şu ana kadar, ancak bu, Eminem işbirliğine, bir tür LEGO bağlantısına ve üç yeni moda işaret eden birçok yüksek profilli sızıntıyı durdurmadı etkinliğin zamanlamasının yanı sıra yalnızca tanıtım amaçlı bir teaser görseli yayınlandı

Yukarıda yer alan Tweet’ten de görebileceğiniz gibi, birçok tanınmış Fortnite sızıntısı, Epic Games’in paylaştığı resmi tanıtım görselinde bir LEGO Loot Lama gördü Fortnite web sitesine göre Big Bang canlı etkinliği, etkinlikten 30 dakika önce yüklenebiliyor ve dört oyuncuya kadar takımlar oluşturulabiliyor Bu henüz Epic Games tarafından onaylanmadı ancak Eminem’in yükleme ekranlarında Big Bang etkinliğinden görseller yer alıyor gibi görünüyor Başka bir yerde, en son Fortnite OG haritasına nelerin eklendiğine dair haberimiz var

Epic Games, 2 Aralık Cumartesi günü saat 11:00 PST / 14:00 EST / 19:00 GMT / 20:00 CEST saatlerinde yayınlanacak olan Fortnite Big Bang etkinliğini duyurdu

Bir süredir X’teki @HYPEX (eski adıyla Twitter) gibi Fortnite sızıntıları şunu bildiriyordu: yeni bir yarış modu, yeni bir ritim modu ve LEGO bağlantısı

Fortnite hakkında daha fazla bilgi için oyun içinde kullanılabilecek en iyi 50 Fortnite görünümü listemize göz atmayı unutmayın

Sonunda Eminem Big Bang etkinliğine bağlandı Devam eden battle royale oyununun mevcut sezonunun, yeni sezonun bitmesi için kesinti başlamadan önce sona ermesi planlanıyor

Şu ana kadar sadece birkaç resmi ayrıntıya sahip olduk



oyun-2


Fortnite 2 Aralık 2023’te yeni bir canlı etkinlik yayınlanacak Bu bir ile izler cıvıldamak LEGO tarafından bugün erken saatlerde piyasaya sürülen ve aynı modeli gösteren

Ayrıca bizi takip etmeyi unutmayın Google Haberleri günlük PC oyun haberleri, kılavuzları ve incelemeleri için Sezon 2 Aralık’ta sona erdiğinde Lose Yourself’a katılıp katılamayacağımızı ikimiz bekleyip göreceğiz