Armored Core 6, Sunucu Bakımı ve Yama 1.04 Sürümü İçin 12 Ekim'de Yayınlanacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Armored Core 6, Sunucu Bakımı ve Yama 1.04 Sürümü İçin 12 Ekim'de Yayınlanacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
04 yamasının tüm platformlarda yayınlandığını göreceğiz Program ve bilgi için okumaya devam edin


Bandai Namco, Armored Core 6 sunucularını kapattı ve bu, rutin bakım için; burada 1

Resmi yama notları çıktıktan sonra değişiklik günlüğüne bir bağlantı sağlayacağız

Kaynak: Zırhlı Çekirdek Twitter



oyun-6

Programda herhangi bir değişiklik olması durumunda makaleyi bunu yansıtacak şekilde güncelleyeceğiz

Armored Core 6 12 Ekim Sunucu Bakımı İçin Kapatıldı Program:

İşte Bandai Namco’nun bilgileri:

Başlangıç ​​saati: 12:00 PT/3:00 ET/9:00 CEST/16:00 JST/15:00 HKT

Süre: 2 saat

Kesinti süresi boyunca oyuncular oyunun tek oyunculu kısmına erişmeye ve oyunu oynamaya devam edebilecek